Ontdek onze kaart
Ontdek ons tijdelijke menu, speciaal voor u ontwikkeld als onderdeel van de heropening van ons restaurant na de gezondheidscrisis.
Wij bieden u een Franse keuken aan met enerzijds een mediterrane toets en anderzijds verwijzingen naar een brasserie.
Onze productenzijn allemaal van de beste kwaliteit en zijn uiterst vers. De kaart wordt regelmatig vernieuwd en er worden dagelijks suggesties aangeboden al naargelang de beschikbaarheid op de markt.
Voorgerechten
- Huisterrine van eendenlever met zachte kruiden, compote rode uien met ginger, brioche19.00€
- Octopussalade met radijs, peterselie, harissa en olijven van Nice17.50€
- Carpaccio van gerookt Holstein-rundvlees, olijfolie, parmezaan, rucola18.00€
- Mosselen van Bouchot in een ovenschaal (boter, knoflook, sjalotjes en rozemarijn)17.50€
- Aubergine parmigiana (aubergine millefeuille, tomaten, mozzarella en parmezaan)17,00€
- Kalfshersenen gribiche of meunière à la Grenobloise14,50€
- Chipirons gevuld en gegratineerd met citroen17.50€
- Grijze garnaalkroketten18.00€
- Gebakken St. Jacques, rucola, parmezaan en balsamico (3 stuks)19.00€
- Fritto de calamars17.00€
- Kikkererwtencrème, Parmezaanse kaas en olijfolie14.50€
Hoofdschotels
- Steak tartaar op Italiaanse of belgische wijze19.50€
- Ribstuk (Scotch Angus Beef), verse bearnaisesaus, frietjes29.50€
- Gebakken kalfslever op Engelse wijze, “pommes gaufrette”19.50€
- Vol-au-vent van mesthoentje (vrije uitloop), hollandaisesaus, frietjes23.50€
- Zeetong meunière met gepersilleerde aardappelen, spinazieList Title29.50€
- Trapanese blauwvintonijn (gepaneerde amandel, verse munt, oregano en pecorino) venkelsalade28.00€
- “Polpette” van lams-en kalfsvlees, tomatensaus met basilicum en penne rigatte18.50€
- Linguini met poutargue (gedroogde mul vis eieren) en biologische citroen19.50€
- Risotto op milanese wijze (saffraanstampers en witte wijn)18.00€
- Risotto van cantharellen22.00€
- Geroosterde octopus, crème van aardappelen, olijven uit Nice en smaken van Italië24.00€
- Eendenborst met geroosterde verse vijgen, polenta24.00€
- Spaghetti met zeevruchten, verse tomaten en basilicum24.00€
- Gebakken St. Jacques, rucola, parmezaan, balsamico (5 stuks)29.50€
- Ouderwetse kalfsblanquette25.00€
- Zwezerik met tartufatasaus, spinazie en opgebakken aardappels35.00€
- Pre-gezouten lamskoteletten net aangebraden, artisjokken, cantharellen en chiconnettes29.50€
- Tagliatelle met jonge verse peperartisjokken19.00€
Nagerechten
- Dame blanche in kroonvorm (luchtige slagroom en warme Callebaut chocolade)10.00€
- Siciliaanse onbehandelde citroensorbet in bloemkroon8.50€
- Mokka iced vacherin, gegrilde amandelen en custard8.50€
- Pain perdu met banketbakkersroom en bourbon vanille, Alain Ducasse stijl10.00€
- Brusselse wafel, seizoensfruit en slagroom9.00€
- Pure chocolade en kaneelmousse8.50€
- Panna cotta met seizoensfruit9.00€
- Seizoenvruchten pavlova9.50€
- Luikse koffie9.50€
- Selectie van kazen van onze kaasmaker Charly (Bleu d’Auvergne, Taleggio, Sainte Maure de Touraine (geit) en gerijpte Parmezaanse kaas)12.50€
- Crêpes Suzette met sinaasappel en Cointreau / Comédie Française (vanille-ijs)12.00€
- Rum baba8.00€